Thuis aan de Sluis

Wonen en vooral ook leven in het oude historische centrum van Leidschendam is geweldig.

Wonen en vooral leven

Wonen en vooral ook leven in het oude historische centrum van Leidschendam is geweldig. Maar hebt u er net als wij genoeg van dat er dagelijks 24/7 een enorme vloed aan auto’s ons prachtige centrum als doorgangsroute gebruikt? 

Met als gevolg dat er iedere dag standaard files staan op de Damlaan, het Damplein en de Damhoudersstraat waardoor onze huizen en winkels amper te bereiken zijn, er sprake is van enorme geluidsoverlast van auto’s met en zonder keiharde muziek, motoren die zonder uitlaten ons willen verwennen met gigantische herrie en de uitstoot van uitlaatgassen die standaard alle gezondheids normen ver overschrijden.

Als u net als wij nog lang van ons historisch centrum wilt genieten kunt u zich  aanmelden.

In maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en dit is een goed moment om onze bestuurders met de neus op de feiten te drukken. Te lang kijkt de gemeente de andere kant uit als het gaat om de overlast die al dat verkeer ons al jaren bezorgt.

Niet in de laatste plaats is dit verergerd nu the Mall of the Netherlands zonder enige goede infrastructuur als oogappeltje door het bestuur is gepresenteerd.

Samen willen wij er weer een gezellig en leefbaar historisch plekje van maken.

Contactformulier

Contactgegevens

Thuis aan de Sluis

Redactie Thuis aan de Sluis