bewoners reageren massaal

redactie thuisaandesluis

14 januari 2022

bewoners reageren massaal

 

 

Zomaar een aantal hartverwarmende reacties:

Wij melden ons graag aan voor nieuwsbrief !
 

Prima actie

Wil me graag aanmelden voor thuis aan de suis 

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen 

Mooie site en steengoed initiatief!  Vandaag trof ik ook een prima folder aan in de brievenbus. De inhoud sprak me zeer aan met een glasheldere tekst en heel goed vormgegeven. Ik ben lid van de groep LV2 ( lucht voor Leidschendam Voorburg) die in ‘t Krantje en Gemeenteraad regelmatig voorlichting geeft over ontwikkeling met betrekking tot onze ” Lucht “. Ik ben  zeker bereid daarover op de site informatie te geven en op eventuele vragen te reageren.

Goed initiatief!! 

De gemeente heeft in strijd met de richtlijnen voor “duurzaam Veilig”, de inrichting van het centrum onjuist ingericht. Deze richtlijn geeft aan dat in een 30 km gebied geen doorgaande route mag worden aangewezen. Dit is nu wel het geval. Bij en doorgaande route mag er tevens geen parkeergelegenheid worden aangelegd. In een 30 km gebied, mag de voorrang ook niet worden geregeld. Zo zijn er een aantal dingen gedaan tegen de richtlijnen in. De “verkeersdeskundigen” van de gemeente vinden/vonden dat zij een geode oplossing hadden gevonden voor de doorstroming. Het zijn zomaar een paar opmerkingen
 

Geboren en getogen aan de Sluis(plein) 

Graag wil ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief.
‘Thuis aan de Sluis’: prima initiatief!
 

Bijzonder goed en verrassend initiatief! Sluit mij als bewoner Damstraat, volledig aan uw zorg omtrent onze woonomgeving. 

Als eigenaar Damplein ….  vind ik het onbegrijpelijk dat de Gemeente nog steeds geen milieu zone heeft ingesteld voor oude voertuigen.
Een milieu zone heeft als voordeel dat zowel oude brommers als oude auto’s verboden worden dus minder luchtvervuiling maar ook minder geluidsoverlast. 

Een goed initiatief! Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.
 

Ik word graag op de hoogte gehouden
 

Graag wordt ik op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. 

Mag de Rijnlandstraat er ook in benoemd worden. Staat hier ook regelmatig vast
 

Wij ondersteunen dit initiatief. Er moet een oplossing komen voor de (toekomstige) parkeerproblemen en de verkeersoverlast. Het is m.i. belachelijk als je de wijk uitkomt het sluipverkeer over de Damlaan voorrang heeft!
 

Goed initiatief! Ik hoop dat de verkeersproblematiek, zoals doorgaand verkeer naar de grote weg, de luchtkwaliteit die hierdoor slecht is, maar ook het verkeerslawaai (zoals: knallende motoren, auto’s zonder uitlaat, auto’s met het raam open en keiharde muziek aan, toeterende automobilisten) aangepakt gaat worden. in Scheveningen is er beleid. Hier gebeurt tot op heden niets aan deze overlast.

Helemaal eens met de flyer die ik vandaag in de brievenbus heb gevonden. 

Wat fantastisch! Een burgerinitiatief, als we als bewoners ons verenigen kunnen we misschien meer bereiken want ik heb het idee dat de gemeente de echte problemen alleen maar voor zich uit schuift. Wij wonen aan de Delftsekade en ik heb al contact gehad met de wijkagente over de drukte voor de deur. Van automobilisten die tegen het verkeer in rijden maar ook van fietsers en wandelaars die midden op de weg lopen. Met de auto bij ons huis komen is tijdens mooi weer is altijd lastig omdat mensen denken dat we ‘illegaal’ over de kade rijden. En dan worden er steeds meer huizen bijgebouwd dus meer verkeer. Aanstaande maandag avond is er een inloop avond Raadhuisstraat 1  over de bouw van een woongebouw voor mensen tussen 18 en 28 bij de rotonde aan de Nieuwstraat. Ik maak me zorgen, nog meer verkeer en minder parkeerplaatsen.

Goed initiatief en helemaal mee eens! Hou ons alstublieft op de hoogte van de ontwikkelingen. 

 Ik wil mij hier graag voor aanmelden! Gezien wij op de Damhouderstraat wonen en wij ook veel last van het verkers- en geluidsoverlast hebben. Goed initiatief.
 

Goed initiatief,  waar zijn de barricaden ………
 

Site ziet er top uit. Prima initiatief. Hoop dat veel omwonenden de problematiek herkennen en tot gezamenlijke actie willen overgaan om de gemeente te bewegen er nu op korte termijn wat aan te doen. Sluit u dus aan.
 

Laten we inderdaad het centrum bereikbaar houden voor bewoners en winkeliers. Daarnaast is het heel slecht gesteld met het ‘groen’ in de wijk. Weinig demping door bomen enz. De gevels werken als klankkast waardoor het nog erger klinkt allemaal. Ik denk graag mee. Met vr.gr. Jacqueline

Ik ben bewoonster van het nieuwe Damplein en woon hier nu 7 jaar. Al die tijd zijn we al bezig om de gemeente zover te krijgen, dat er structureel iets gedaan wordt aan de verkeersoverlast. Helaas zonder resultaat.
Aan gedegen voorstellen vanuit de inwoners ontbreekt het niet, maar er wordt absoluut niet naar geluisterd. Hier en daar wat zinloze acties, maar er wordt niet doorgepakt! Ik ben het meer dan zat!!

Stoep was altijd zo [ heel mooi ]
Veel meer ruimte voor wandelen en fietsers,
Groetjes  Johan

0 reacties

Een reactie versturen

Meer berichten