Gebiedsmanager Damcentrum

redactie thuisaandesluis

20 april 2023

Gebiedsmanager Damcentrum

De gemeente heeft Ugur Yazir (de enige man op de foto) aangesteld als vervangend gebiedsmanager voor het Damcentrum. Daarnaast heeft hij als specifieke opdracht meegekregen om te onderzoeken hoe het Damcentrum autoluw kan worden gemaakt. Liever zien wij de opdracht concreter geformuleerd:

Zorg dat het Damcentrum autoluw wordt gemaakt.

Vanuit thuisaandesluis hebben wij sinds kort een structureel overleg met Ugur om deze opdracht helpen te realiseren. De voortgang van dit proces komt zeker ook op deze website terug en zal in nieuwsbrieven aan de wijkbewoners die zich hier aangemeld hebben worden teruggekoppeld. Wellicht zal er in de nabije toekomst een beroep op u allen worden gedaan om uw mening en suggesties hierover te geven.

Regelmatig spreekuren van de gebiedsregisseurs – Al het nieuws uit Leidschendam en Voorburg (hetkrantje-online.nl)

0 reacties

Een reactie versturen

Meer berichten